2017-01-22

Vecko uppdatering nästan månadsupdatering egentligen men men

Hej

så här kort in på året har de ju inte hänt så mycket faktiskt har dock hunnit få lite utdelningar men de är inga super utdelningar men ändå.
De kommer från Pepsi och Reality Income
Pepsi: 68,23kr
Reality Income: 3kr borde egentligen kanske köpa lite fler aktier i denna för att få en betydligt högre utdelning, men avvaktar så länge.
Så totalen för i år blir då 71kr i utdelningar så ser ljust ut vi fortsätter tänk att vi redan är inne på år 3 nu herregud aja de bara kämpa kämpa!

4 kommentarer:

 1. Roligt att du kämpar på. Jag såg att du blickade mot indexfonder, roligt. Brukar sortera dessa på Avanza utifrån förvaltningsavg + popularitet, och sedan bilda mig en uppfattning om hur dessa presterar från år till år. Mina fonder har hjälpt mig att ligga över index hela 2016.

  SvaraRadera
 2. aha jo jag har faktiskt kollat runt lite men de svårt att hitta men en fond har jag lyckats hitta två som jag skall investera i och de är Spiltan Högräntefond samt Öhman Fixed Income tror helt klart dom kan bli något. sedan har jag ett pensionsparande i 3 index fonder Nordnets superfonder.

  Men de är svårt att hitta något som är bra så antigen får jag hålla mig till Indexfonder ett tag framöver tills dess att marknaden börjar gå ner åt för nu är den tok hög ju.
  Känns helt onödigt att ens investera om inte aktien är väldigt lågt värderad då skulle de funka annars får man nog vara rätt försiktig ju.

  SvaraRadera
 3. Kolla in "Rika TIllsammans" och avsnittet om indexfonder. Jag har fyra fonder totalt, annars leder det till överdiversifiering (det tillför ingenting). Sedan är det viktigt att undersöka historik: hur länge har fonden funnits, vilka marknader är jag exponerad mot, vad har fonden för förvaltningsavg?

  SvaraRadera
 4. Det skall jag göra tack för tipset :)
  De många grejer att tänka på så klart

  SvaraRadera