2017-04-23

slösa och frustrationen att inte få till de!

Att slösa de gör man ibland, men att de går till en sådan gräns att man efter månadens slut funderar på vart tog alla pengarna vägen egentligen ?
  • Ny handkontroll till PC
  • Mcdonals
  • Godis + dricka ett antal gånger i veckan
  • Köpt färska bröd direkt från bageriet för att slippa stå laga gröt (fuck me sideways)
  •  Alkohol
  • 3 st spel till PC

En känga i ansiktet sluta konsumera så går allt mycket bättre, vi ligger dessutom efter i min tidsplan när de kommer till sparandet.
just nu tror jag de saknas ca 5000kr som skulle gått direkt intil sparande men som gick rätt upp i rök i ren konsumtion tror jag....

Nästa månad får de helt enkelt bli så att jag drar 10.000kr rätt av så får jag klara mig på de som blir över, de borde bli ca 1800kr shizzer de blir tight men så slipper jag konsumtionen som de tenderar att bli som de blivit den här månaden.
Jag tror inte jag slösat så mycket på kanske 3 år och slösa då menar jag verkligen att man köpt saker man egentligen inte behöver eller kan vara utan.

De bara inte kul att vara mig ibland, nej skärpning ett gymkort och gröt till frukost.
Tror faktiskt jag skulle kunna skära ner lite på portionerna också, just för tillfället känns dom onödigt stora eftersom jag knappt rör på mig.

Nu kör vi trevlig helg


PS. jag glömde nämna att Nordnet nu har fixat kommande aktieutdelningar men de syns bara om du har shareville.se
ooh jag har inte sett förens nu att de står även förväntad utdelning de innebär att jag kommer hamna på ca 4204 kr i år de känns riktigt bra.
de ju typ 100% höjning från förra året nää de blir de ju inte 2704kr slutade utdelningarna på förra året.
Men men den som lever får se kanske hinner de bli ännu fler utan att köpa något... eftersom de utländska aktierna inte verkar räknas med där kommer de komma något runt 120 kr tror jag vi får se.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar