2018-03-02

Uppdatering och dylikt!

Som ni kanske noterat så har jag uppdaterat graferna lite, jag har inte riktigt orkat med uppdaterat de senaste utan skrivit lite allmänt men sparandet har inte på något sätt förändrats eller blivit sämre.
De bara att jag saknar lite inspiration just för tillfället.

Men idagarna blev de också klart att jag kommer få ett arv från min farfar, något som jag visste var att han hade aktier i volvo sedan 1970 nånting... Men jag visste aldrig hur mycket eller hur mycket pengar som han hade tills nyligen då.
Måste säga att jag är väldigt väldigt stolt över farfar tyvärr fick jag aldrig träffat honom av olika anledningar som jag inte går in på här.
Vi hade tydligen väldigt mycket gemensamt alltså jag och Farfar var tydligen relativt lika i beteende och hur vi ser på saker och ting, så de hade varit kul att lära känna honom när han levde men jag visste inte bättre... Förlåt farfar :(
Min släkt är ju inte direkt intresserade av varken pengar eller att prestera utan de flesta nöjer sig.. något som jag själv har väldigt svårt för jag vill så gärna göra de bästa jag kan.
När jag väl går in för något så ger jag alltid 110% och de få som gör det väldigt få, men min farfar däremot han kämpade och gjorde som man skall göra spara.
Gissa vad som kom upp på tapeten när vi pratade om just de ?
Några kommenterade de så här:
Jag förstår inte varför han inte åkte utomlands som han ville.
Förstår inte varför han inte unna sig mer saker.

Jag kommer direkt på tänka på Slösa och spara från lyckoslanten som man fick när man var yngre, de ju helt klart så att många väldigt väldigt många tycks tycka att de är konstigt eller nästan farligt att spara i vissa avseenden.
Visst kan man vara död imorgon men de gör det inte för mig på något sätt mitt liv sämre eller bättre eftersom då är jag ju redan död.
Så länge men är nöjd och lycklig med de man har nu och man trivs med de man har och inte har så tycker jag de fullt okej att bara spara på.
Man behöver inte göra så stor grej av det men att inte ha något sparande alls de tycker jag är katastrof, man bör tänka på sina efterlevande åtminstone, de gör i alla fall jag.


Hur som helst hoppas jag ni njuter av helgen och tar de riktigt lungt och skönt

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar