2016-02-12

vecka 6 uppdatering

Denna vecka har varit lite märklig har ju under en period sökt lite jobb men utan att få något napp, de kommer väl så för ett tag sedan så tänkte jag testar söker ett jobb på västtrafik som ja tänkte nää de lär jag ju aldrig ens komma in på.
Men jag kom vidare i processen så nu är det väl bara vänta och se vad som händer spännande.

Jobb idag är ju väldigt svårt att få om man inte vill tumma för mycket på lönen, hittar man ett jobb där man har en lön som man förtjänar ja då är det kalas.

Förövrigt noterade jag att SSAB rusade lite idag synd att man inte hade köpt på sig några sånna men men sånt är livet.
Tyvärr har jag ju ingen stridskassa så jag får ta av lönen som kommer in varje månad men de tar sån himla lång tid de ju 30 dagar innan man får lön igen ocksåvidare.
Hoppas på få en ganska bra lön den här gången men de har jag svårt att tro har ju ganska låg tyvärr men jag sparar desto mer.
Försöker hitta saker jag kan spara in på men de är inte så enkelt kan jag lova, att försöka extra knäcka på helgerna verka inte helt enkelt heller.
Räkna ju med de om jag kunde få in ca 3000 per helg så hade de varit helt underbart men men har inte lyckats hitta något vettigt ännu.


Nu skall jag gå sova passar på önskar alla läsare en riktigt trevlig helg.

2 kommentarer:

  1. Finns gott om jobb i vården där de är främst helger som behövs täckas upp. 3000 kr kanske kan bli svårt, men säg att du iaf kan komma upp i 2500 per helg, de tror jag :) Lycka till!

    SvaraRadera
  2. 2500 är de netto ?
    För annars känns de som de kan vara lite för lite bara för en helg.
    Men tack för tipset skall undersöka det.

    SvaraRadera