2016-01-16

Rhenman Healthcare Equity

Rhenman Healthcare Equity har nu stängt för nya investerare som tur är investerade jag i denna fonder under 2015 så jag är med i rullarna.
Fonden är kanske en av dom bästa i Sverige just nu på en avkastning på +323,32% sedan start 2009 de helt galet bra siffror.
Fonden specialiserar sig på Hälsomarknaden de som sitter bakom verkar vara antigen väldigt duktiga eller galna brukar gå ganska bra hand i hand.

Senare kommer även fonden att göra en så kallad hard close då kommer inga mer investeringar vara tilllåtna men de först när dom nått 1 miljard om jag förståt det hela rätt och de ju en bit kvar.
Kan säga att jag är gott sugen på slänga ditt en 100k som jag så klart inte har i denna fonden och låta de ligga ett bra tag framöver.

Har fortfarande inte gjort någon överföring till sparkonto så de har inte blivit några köp trots att flera larm gått bland annat Orexo samt Telia, Boliden och någon mer som jag inte kommer ihåg i huvudet just nu.

De svänger ganska mycket på börserna just nu och jag ser en tydlig signal att vi är på väg in mot en ny finans kris alla kännetecken som jag använt senast för att identifera en finans kris är uppfyllda nu.
Återstår att se om jag har fel eller rätt har jag rätt så borde jag kanske inte lagt in så mycket på mitt ISK har jag fel så är de bara back to business as usuanaly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar