2016-04-30

April sammanfattning

Hej

denna månad har gått mycket up och ner har lyckats få in några intervjuer och de ser ganska lovande ut.
Dels har jag haft en intervju i Tisdags med ett väldigt intressant bolag inom finans sektorn en plats jag gärna skulle vilja vara på.
Det finns så otroligt mycket att lära sig så mycket nytt.

Men här kommer min månads utveckling

Det har gått ner lite lite men de blir så antar jag när de inte kommer in några pengar till sparandet, men de snart på G igen.
Inget jag oroar mig mycket för då jag läser vidare och letar jobb samtidigt däremot måste jag nog kanske dra up tempot lite mer för de börjar syns att man inte längre har något jobb.

Just de jag har ju stuvat om lite i portföljen också har ökat mitt innehav i Rhenman Healthcare Equity L/S RC1 en mycket intressant fond måste jag nog medge.

Sedan har jag ju köpt lite i Swedbank robur men jag tror jag kanske redan tagit up det, men hur som helst så behöves de göras en liten förändring där.


Passar på önska alla en trevlig helg.

2 kommentarer:

  1. Vi får hålla tummarna för ett nytt jobb inom kort. Att du gör denna resan för fler än dig själv är stort. Följer resan på avstånd!

    SvaraRadera
  2. ja de gör jag också vet att de kommer gå bra men de även där krävs de viss tålamod för att hitta rätt sorts jobb.
    Det är det som håller mig motiverad annars hade jag nog aldrig haft sån driv för sparande förvisso är sparande väldigt väldigt roligt också.
    När man sparar ca 10.000kr i månaden de är först då det är kul att spara ju.

    SvaraRadera